Velečasni Sabolek i kapelan Krajačić ove jeseni pozvali su buduće krizmanike da prisustvuju na misi mladih, kako bi se što bolje i radosnije pripremili za sakrament svete potvrde kojeg će primiti na proljeće. Tako se posljednje nedjelje u mjesecu krizmanici,ali i ostali župljani, okupljaju u sve većem broju.
Misa mladih održava se u crkvi Pohoda Blažene Djevice Marije,posljednje nedjelje u mjesecu, u Vukovini s početkom u 18 sati. Predvodi ju vlč. Krajačić, a ono zbog čega rado dolaze i drugi župljani je pjevanje Zbora mladih naše župe koje vodi Andrija Dundović iz Okuja. Među zborašima su i mladi iz Mraclina koji redovito sudjeluju i na probama zbora.1-IMG_7922
Svi zajedno misu animiraju pjevanjem moderne duhovne glazbe, a vjernicima to omogućavaju i stihovi pjesme koje mogu pratit na projektoru tijekom mise. Sljedeća misa mladih održat će se na Ivanje, 27. prosinca, a s obzirom na Božić koji je dva dana ranije još radosnije će se pjevati i božićne pjesme. Ovom prilikom pozivamo krizmanike, njihove roditelje, kumove, ali i sve mlade da dođu i sami na sljedeću misu mladih.

Tekst:Ivana Crnković
Foto:Vlado Vinetić

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.