Vukovinski kapelan velečasni Matija Vragović predvodio je euharistijsko slavlje na tradicionalnom hodočašću vjernika iz cijele naše župe Gospi Karmelskoj u Brezovici. Pjevao je ženski župni zbor iz Mraclina predvođen Martinom Galeković koja uspješno na većini misa mijenja pokojnog Vladu Cvetnića – Mileka. 


Časne sestre s našom Mraclinčicom časnom majkom Ilijanom, još jednom su nam dale priliku da se poklonimo Majci od Gore Karmela, pokušamo joj se na taj način još više približiti i biti sudionici slavlja i milosti koje nam Gospodin daje po njihovim molitvama. Kako su sestre zbog virusa u skupini visoko rizičnih osoba, one su još jednom pokazale svoju kreativnost i na više mjesta u crkvi postavile kutije s papirićima na kojima smo mogli zapisati svoje želje, molitve i čestitke upućene njima.

– Već sam izraz “Vrh Karmela”, sv. Ivan od Križa opisao je i kao naš uspon prema savršenstvu vjere i Božje ljubavi. Tako je i postao simbol istinskog susreta s dragim Bogom. I nije samo blažena Djevica Marija, nije samo sv. Ilija i sv. Ivan od Kruža, sv. Terezija Avilska, nisu samo naše drage sestre karmelićanke i braća karmelićani, nego smo svi mi pozvani popeti se na goru Karmel i pronaći taj vrh koji cvijeta u tisuću boja – rekao je između ostalog velečasni Matija te na kraju čestitao sutrašnji blagdan sv. Ilije i imendan časnoj majci Ilijani.