Kao i svake godine župljani župe Vukovina darovali su zimnicu za naše časne u dragom brezovičkom Karmelu. Plodovima svojih njiva i vrtova, uz puno sanitarnih potrepština, ispunili su veliki kamion i kombi. Prijevoz su i ove godine organizirale tvrtke PPS Galeković i Gala drvo kojima zahvaljujemo na pomoći i logistici.

Nakon zagrijavanja i jutarnjeg doručka kod gospođe Zorice Cvetnić, krenuli smo kao i uvijek do župnog dvora gdje nas je čekao vlč. župnik Đuro Sabolek. Zatim prema Kuču, Rakitovcu, Buševcu, Mraclinu i – na kraju – Okuju. Poslije nam je u znak potpore stigao i vlč. kapelan Domagoj Topić. 
Svugdje su nas dočekali topli sokovi i kolači. Hvala na tome gospođama koje su nas s veseljem dočekale. Sve je strpljivo koordinirala i svima zahvaljivala naša Maja Britvec rođ. Cvetnić.  Najviše smo zahvalni dragome Bogu i našim sestrama koje mole za naše pojedinačne nakane. Uz taj veliki dar molitve, časne su kao i svake godine za sve pomagače pripremile vrlo ukusni ručak. Imali smo priliku i čast porazgovarati s našom dragom sumještankom, časnom Ilijanom Terezijom od Karmelske Gospe (Ankicom  Cvetnić) kao i s novom prioricom s. Marijom Reginom od Presvete Euharistije (Ankicom Popić).
U vjeri da se vidimo i sljedeće godine svima hvala za sve!

Foto galerija: obitelj Britvec

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.