Danas počinju XI. dani svetog Vida, a otvara ih Zelinsko amatersko kazalište “ZAMKA” koje pri Pučkom otvorenom učilištu Sv. Ivan Zelina djeluje od 1993. godine. Već u prvim godinama postojanja “ZAMKA” se predstavila nizom uspješnih ostvarenja. Posebno treba istaknuti predstave “Petrica Kerempuh i spametni osel”, “Mišolovka”, “Isus u snack baru”, “Marija pomoćnica” i dr.

Od 2007. godine “Zamku” vodi Štefica Fanjek, koja na scenu postavlja svoje autorske radove. Iste godine pokreće i dječju scenu. Nižu se predstave „Fačuk“, „Hudi beteg“, „Izborna doganjka“, „I to ti je život“, te predstave za djecu „Božić kao bajka“, “Zrno sreće“, „Jankičevi jadi“, „Jezuš nam se rodil“, „Prevareni grof“, „Božićna priča“, „Čudesna šuma“ te kratki skečevi „Internet“, „Negda i denes“. Najveći uspjeh postigla je predstava „Štefek soldat“ koji smo prije nekoliko godina mogli vidjeti na našim Danima svetog Vida.
zamka - audicija
Večeras, u društvenom domu u Mraclinu s početkom u 20.30 sati, Zamka će se predstaviti svojom novom predstavom, pod nazivom „Audicija“.

Audicija je prilika za pokazivanje raznih talenata, a kandidati nestrpljivo čekaju početak. Vesele se honoraru i planiraju kako će ga utrošiti. Odluče vježbati različite uloge, kako bi se što bolje prezentirali pred komisijom. Uzbuđenje nestane, kad shvate da nije onako kako su planirali...

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.