Zajednica športskih udruga Grada Velike Gorice održala je u petak 23. prosinca 2022. u dvorani POU Velika Gorica dodjelu nagrada “Sportaš godine 2022.”.

Na dodjeli je NK Mraclin preuzeo “Posebnu nagradu ZŠUGVG”. Nagrada se dodjeljuje klubovima koji su tijekom dugogodišnjeg djelovanja dali izuzetan doprinos unapređenju, razvoju, popularizaciji i napretku velikogoričkog sporta u cjelini, koji su doprinijeli u odgoju, razvoju i stvaranju mladih sportaša i rekreativaca, koji su dali veliki doprinos u poboljšanju sportske infrastrukture u svojim sredinama te dali doprinos u promidžbi velikogoričkog sporta na području cijele Hrvatske kao i van njenih granica. Ove godine NK Mraclin je obilježio 90 godina od osnivanja, te ovom nagradom zaokružio veliki jubilej.

Isto tako, naš dopredsjednik Matija Kos proglašen je jednim od djelatnika godine. S obzirom da je zbog bolesti bio spriječen preuzeti nagradu na svečanosti, istu je preuzeo u klupskim prostorijama. Matija je član Upravnog odbora kluba od punoljetnosti, a časnu funkciju dopredsjednika nosi zadnje tri godine. Kroz sve ove godine pokazao je veliku ulogu u funkcioniranju kluba i promicanju njegova zajedništva, a u posljednje tri godine dodatno je povećao usmjerenost kluba prema poboljšanju infrastrukture.

Ovom prilikom NK Mraclin zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su sudjelovali u devedesetgodišnjoj povijesti kluba, svim igračima, trenerima, oružarima, roditeljima, članovima uprava, sponzorima, sportskim prijateljima, medijima, Mjesnom odboru Mraclin, svim udrugama u Mraclinu, Gradu Velika Gorica, Zajednici športskih udruga Grada Velike Gorica, Nogometnom savezu Velika Gorica, Zagrebačkoj županiji, Savezu športskih udruga i saveza zagrebačke županije, Nogometnom savezu Zagrebačke županije, Hrvatskom olimpijskom odboru, te svima ostalima koji su pomagali i koji će pomagati djelovanje NK Mraclin.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.