Foto: Loreta Gerić

Društvo žena „Anđela Lovreković“ sinoć je prigodnim programom vokalne i tamburaške skupine KUD-a „Dučec“ završilo Advent u Mraclinu. Kroz prošla četiri tjedna, subotom i nedjeljom, Anđele su organizirale radionice za djecu, te druženja uz kuhano vino i kolače. Na štandovima u Parku Tomislava Hrkovca, moglo se je kupiti i pokoju sitnicu za prigodni poklon.

Sinoć, nakon svete mise, ispred kapele svetog Vida zapaljena je četvrta svijeća, a potom su Anđele pozvale prisutne mještane u Park. Članovi Vijeća mjesnog odbora, zapalili su svijeće i položili cvijeće kod spomenika poginulom branitelju Tomislavu Hrkovcu, povodom 26. obljetnice njegove pogibije.

Vokalna i tamburaška skupina KUD-a „Dučec“, izvela je nekoliko božićnih pjesama, a Anđele su sve prisutne počastile kuhanim vinom, slancima i kolačima. Predsjednica Društva žena zahvalila je svima koji su sudjelovali u događanjima proteklih tjedana, dolazili na druženja i dovodili djecu na radionice, te pomogli oko kićenja sela. Možda odaziv mještana i nije bio tako velik, možda se je potkrala i pokoja greška, no slijedeće godine Anđele će to popraviti i biti još bolje, naravno uz pomoć svih koji nose Mraclin u srcu.

Pozivom na Božićni koncert u organizaciji KUD-a „Dučec“ koji će se održati u petak 29. prosinca u 20 sati u Društvenom domu, te zahvalom svima koji su ovih dana bili uz Anđele, predsjednica Društva žena zaželjela je svima sretne i vesele Božićne blagdane.

 

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.