19. ožujka u Mraclinu je održana osnivačka skupština Udruge žena Mraclin kojoj je prisustvovalo 17 žena. Na skupštini je donešen Statut udruge, izabrani su članovi tijela upravljanja Udrugom, te Odluke o osnivanju Udruge, pokretanju postupka za upis Udruge u Registar i o davanju ovlaštenja osobama za zastupanje Udruge.

Za predsjednicu Udruge izabrana je Vesna Tafra, za dopredsjednicu Vlatka Galeković, za blagajnicu Alenka Križanić te za tajnicu Dijana Vincek. U Upravni odbor izabrane su: Anita Šipušić, Kristina Galeković, Sanja Peričin, Tajana Ivanac, Štefica Kralj, Renata Galeković i Jasna Čunović, a u Nadzorni odbor: Jelica Šimun, Loreta Gerić te Marica Cvetnić.

Udruga je osnovana sa ciljem sudjelovanja u aktivnostima značajnim za napredak našega mjesta, suradnje sa svim udrugama koje u njemu djeluju, a u svrhu poboljšanja životnih uvjeta u njemu.

Osim druženja i organiziranja izleta za svoje članice, Udruga će se bavitii raznim drugim aktivnostima od sportskih, kulturnih, te mnogih drugih vezanih uz zdrav život i zaštitu okoliša. Ovom prigodom iz Udruge pozivaju žene da im se pridruže, te da na taj način svojim djelovanjem doprinesu ljepšim i boljim uvjetima za življenje u Mraclinu.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.