Izvor: Gorica.info

Vijeće Mjesnog odbora Mraclin i VG Čistoća d.o.o. obavještavaju sve mještane Mraclina da će u srijedu 12. siječnja 2022. god. djelatnici VG Čistoće početi vršiti čipiranje (označavanje) zelenih posuda za miješani komunalni otpad. Čipiranje se vrši zbog novog sustava gospodarenja otpadom, a propisuje ga Zakon o gospodarenju otpadom (NN 84/2021) na razini Republike Hrvatske.

Prilikom čipiranja ne preskače se niti jedna adresa te vas ovim putem molimo da izađete u susret našim djelatnicima, te posude za komunalni otpad ostavite na vidno i dostupno mjesto. Sustav čipiranja se mora provesti zbog zakonskih okvira, ali naplate odvoza i dalje NEĆE biti. Zbog umanjene kakvoće življenja te same blizine odlagališta otpada Mraclinska Dubrava, naselja Mraclin i Buševec će biti i dalje oslobođeni plaćanja usluge odvoza otpada te će za njih uslugu plaćati Grad Velika Gorica – poručili su iz VG Čistoće.

Za sve dodatne informacije mještani mogu nazvati VG Čistoću na broj 01/ 6566-758 ili poslati upit mailom na vgcistoca@vgcistoca.hr.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.