Po prvi puta članovi Udruge veterana domovinskog rata Velika Gorica – klub “Tomislav Hrkovec” iz Mraclina, u znak sjećanja na mraclinskog branitelja preminulog prije 25 godina, organizirali su turnir u belotu. Nastupilo je osamnaest parova, a uz zanimljive kartaške dvoboje finale su izborili gosti iz Gornje Lomnice par Matija Šimunović & Ilija Vidaković kontra domaćeg mraclinskog para Sandra Crnić & Stjepan Kos. Sa dvije uvjerljive finalne partije domaći par Sandra Crnić, predsjednica MO Mraclin i Stjepan Kos, dogradonačelnik Velike Gorice, nisu dozvolili da glavna novčana nagrada ode iz Mraclina, te su je nakon pobjede velikodušno poklonili organizatorima UVDR – Klub “Tomislav Hrkovec” Mraclin.

Svi nazočni u Društvenom domu tijekom odigravanja turnira počašćeni su večerom to jest gulašom kojeg su spremili Zdravko i Mladen Štuban. Svakako treba spomenuti sponzore, bez kojih se ovaj turnir ne bi mogao odigrati: krovna Udruga veterana Domovinskog rata Velika Gorica, Mladen Galeković – PPS, predsjednik Udruge 153. brigade Ivan Zagorec, Marijan Kovačić i Stjepan Kovačić iz Okuja.

Na kraju se predsjednica UVDR Velika Gorica – Klub “Tomislav Hrkovec” Mraclin, Žaklina Hrkovec srdačno zahvalila svima koji su sudjelovali i na ovaj način pomogli članovima Udruge iz Mraclina u daljem radu te napomenula da je u planu da ovaj turnir postane tradicionalan, u sjećanje na poginulog branitelja Tomislava Hrkovca.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.