Tradicionalni malonogometni kvartovski turnir, na kojem će nastupiti dobro poznati sastavi – Cirkva I, Cirkva II, Dolenec i Obrež – održat će 30. travnja 2016. s početkom u 17.30 sati na betonskom igralištu naše Grabe. Za mnoge igrače u našemu Mraclinu ovo je vrhunac sezone i mnogi od njih žive baš za ovaj dan. Osim velikog broja igrača, očekujemo i dolazak brojnih navijača, sportskih zaljubljenika, ali i onih koji vole dobru zabavu uz poneko osvježenje (cuga i klopa).

Poznat je veliki rivalitet naših kvartova, a svaka pobjeda donosi mogućnost naslađivanja tijekom slijedećih godinu dana. Zbog toga, budite dio svoje ekipe, podržite je na terenu ili iz publike, popijte s njima neko piće i uživajte u vatrenoj igri na „betoncu“. Naravno, na prvom mjestu treba biti fair play i sve što poštena igra sa sobom nosi. Između igrača ne smije biti teških obračuna na terenu (za to imamo šank), a ne zaboravimo da je sudac zrak, gotovo da ne postoji. Stoga svi pamet u glavu…

Dan prije turnira, u petak u 20.30 sati, snage na našoj Grabi odmjeriti će kadetska momčad, a na sam dan turnira u 16.30 h pioniri će protiv vršnjaka iz Buševca odigrati najveći hrvatski derbi. Vrhunac vikenda pada u nedjelju u 17.00 sati kada će naši seniori potražiti treću uzastopnu pobjedu, protiv gostiju iz Sop-Hrušćice. Dobre igre u prethodna dva kola napunila su našu momčad dodatnim samopouzdanjem, a navijače bacila u trans. Priželjkujemo nastavak kvalitetnih igara u srazu sa protivnikom koji se, kao i mi, bori za opstanak u ligi, stoga tri boda u ovoj utakmici vrijede duplo. Zato svi u Novu grabu, budite podrška našim dečkima.

Ajmo Mraclin!!!

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.