Na kraju uspje┼íne kalendarske godine u kojoj su ostvareni mnogi zacrtani ciljevi u razvoju kluba, a pred godinom u kojoj se o─Źekuju dodatni iskoraci u svim podru─Źjima djelovanja, ─Źlanovi NK Mraclin odlu─Źili su baterije napuniti izletom u Novalju. U petak je na put krenuo dio uprave kluba, sponzori, prijatelji kluba, te dio seniorske mom─Źadi predvo─Ĺen trenerom. Subotnja ve─Źer  provedena je u dru┼ítvu na┼íih doma─çina, NK Novalje, a ostatak vremena u opu┼ítenoj atmosferi, dru┼żenju i pravom timskom duhu. U dobrom dru┼ítvu vrijeme brzo prolazi, te se tako ekspedicija u nedjelju nakon ru─Źka zaputila prema doma gdje je ipak najljep┼íe i gdje nas ─Źekaju novi izazovi.

Naravno, na┼íi doma─çini pokazali su se kao pravi ljudi ┼íto bi trebalo rezultirati novim oblicima suradnje ve─ç po─Źetkom godine.

Do tada, pred sada┼ínjom se upravom u ovoj godini nalazi jo┼í nekoliko zadataka, a u novoj godini potrebno je odr┼żati izbornu skup┼ítinu, izabrati novo vodstvo kluba i krenuti u nove pobjede.┬á