Na svečanoj akademiji 14. prosinca 2015. godine, povodom Dana Grada Velike Gorice, gradonačelnik Dražen BariÅ”ić i predsjednik Gradskog vijeća Tomo Vidović uručili su javna priznanja Grada Velike Gorice.
Među nagrađenima je bio i prof. dr. sc. Željko Cvetnić koji je dobitnik nagrade ā€žZlatna turopoljska podgutnicaā€œ koja se dodjeljuje se za iznimna dostignuća u proteklom jednogodiÅ”njem ili viÅ”egodiÅ”njem razdoblju u jačanju ugleda i promociji Grada Velike Gorice u zemlji i svijetu.
ā€“ Mislim da je ovo najveća nagrada koju čovjek može dobiti, može veća biti samo ona koju čovjek dobije od struke, ali kad ti tvoji ljudi daju nagradu to je velika čast i jako sam počaŔćen. Dobio sam puno nagrada, ali ova mi je najdraža. Želim Gradu i svim građanima čestitati Dan Grada Velike Gorice i da nam i dalje dobro ide i budemo ponosni na Veliku Goricu ā€“ izjavio je dr.sc. Željko Cvetnić.

Drugi nagrađeni Mraclinac bio je Mladen Galeković koji je dobio Nagradu Grada Velike Gorice ā€žKrčka vrataā€œ.
ā€“ Iznenađen sam oduÅ”evljen i zahvalan na dodjeli nagrade, sad imam obvezu da joÅ” viÅ”e radimo, zapoÅ”ljavamo naÅ”e ljude. Sinovi polako preuzimaju inicijativu, često sam znao reći da firma ima proÅ”lost, sadaÅ”njost i budućnost zbog moja tri sina i kćeri i vjerujem da će tako i biti ā€“ rekao je gospodin Mladen Galeković.

Izvor: vgdanas.hr