Teško vrijeme za muzičare, glazbenike, tamburaše, nema gaža, svirka, nastupa ni koncerata… Ali mraclinski dečki ipak se ponekad nađu i zasviraju za sebe, za dušu, za obitelj.

Bratići Tomislav Vinetić i Fabijan Kos odlučili su skinuti prašinu sa žica i u ovo blagdansko vrijeme odsvirati pokoju božićnu pjesmu. Rezultat toga je obrada Oliverove pjesme Bijeli Božić. Uz gitaru, bas, usnu harmoniku i def, obrada pjesme je nastala u svega nekoliko sati u Tomijevom kućnom, tzv. korona studiju. Igor Roginić iz Okuja snimio je prigodan video spot, a završni miks pjesme odradio je naš mještanin koji je trenutno u susjednoj Sloveniji – Vladimir Rogan Rogy.

Video je sniman u istom kućnom studiju, a u njemu, osim glavnih aktera – Tomija i Fabe, sudjeluje i Tomijev mlađi sin Marko. Dečki se zahvaljuju Igoru i Rogyju na velikoj pomoći, a nama premijerno donose svoj uradak uz čestitke i želje da ove blagdane provedemo u krugu obitelji.

Uredništvo portala zahvaljuje svima koji vjerno prate naš portal, u nadi da će tako i ostati. U ovo vrijeme darivanja poklanjamo vam glazbeni dar, umotan u note i stihove koje su naši dečki posvetili svim ljudima dobre volje. Sve loše prođe, no dobrota živi zauvijek. Ne zaboravimo se voljeti, ljubiti, paziti jedni na druge i poštivati.

Sretan vam i blagoslovljen Božić!