Foto: Nedjeljko Babić

Nakon osam prvenstvenih pobjeda u isto toliko utakmica, naÅ”i nogometaÅ”i doživjeli su prvi poraz. U derbiju u Vukovini bolji je bio Ban Jelačić rezultatom 2:0. Na tribinama se sakupilo preko tristotinjak nogometnih zaljubljenika, možemo reći da je na tekmu doÅ”lo ā€žpola Mraclinaā€œ, a kako i ne bi kada je cijeli tjedan jedina tema razgovora bio samo nogomet. Zaista predivan nogometni dekor za odigravanje derbija. 

Možda je to sve imalo utjecaja na naÅ”e igrače koji nisu dobro otvorili susret i već u samom početku utakmice gubili 2:0. Nakon toga, teÅ”ko se bilo vraćati. PokuÅ”ali smo igrati, ubrzati igru, stvarati Å”anse, no jednostavno nije iÅ”lo. U prvom poluvremenu jedinu Å”ansu je sam kreirao naÅ” kapetan Ivan Kos koji je proÅ”ao pokraj dvojice igrača, lijepo pucao, no samo pokraj gola. U zadnjoj minuti prvog poluvremena dvojbena situacija u kaznenom prostoru domaćina. Augustić je sruÅ”en, no sudac umjesto kaznenog udarca naÅ”em napadaču pokazuje javnu opomenu.

Na poluvremenu trener Pancirov radi četiri zamjene kako bi pokuÅ”ao razbuditi momčad. To je dobro djelovalo prvih desetak minuta drugog poluvremena, no ostatak poluvremena je bio sličan prvom. Mraclin je imao posjed lopte, a domaćini su bili opasni iz kontre. NaÅ”e najveće Å”anse u drugom poluvremenu su bili slobodni udaraca Roginića, koje je krajnjim naporom obranio vratar Sakač, te prečka koju je pogodio GuduraÅ”.

Bila je ovo definitivo naÅ”a najslabija partija ove jeseni, no to nije obeshrabrilo naÅ”e navijače koji su tijekom utakmice pjesmom pratili naÅ”e nogometaÅ”e, a na kraju utakmice ih pozdravili bakljama i skandiranjem. Nova utakmica na rasporeduje već ove nedjelje kada nam u goste dolazi neugodna MeÅ”trica. Uvjereni smo da je ovo bio samo loÅ” dan, te da nam naÅ”i igrači već ove nedjelje donose mnogo radosti i povratak na pobjedničke staze. Dođite u Grabu i podržite naÅ”e dečke!!!

Foto-galerija: Nedjeljko Babić