Foto: Nedjeljko Babić

U 4. kolu 1. ŽNL Istok Mraclin je gostovao u Dubravi, te na dalekom gostovanju ostvario četvrtu prvenstvenu pobjedu.

Naša momčad od početka susreta pokušala je voditi igru, što joj u ponekim trenucima nije dao dosta neravan teren, no naša želja i kvaliteta rezultirali su mnoštvom napada i opasnih situacija pred vratima domaćina. U vodstvo dolazimo pred kraj poluvremena kada Augustić na polovici gostiju presjeca ispucavanje sa vrate, gura loptu prema Juriču koji ulazi u šesnaesterac i prizemnu loptu šalje u suprotni vratarev kut. 

Na početku drugog poluvremena u igru ulazi naš novi igrač Ladislav Roginić koji se odmah pokazao odličnom igrom. U jednoj situaciji prolazi obranu domaćih, te nesebično asistira Augustiću koji podebljava vodstvo. Za 0:3 ponovno zabija Jurič kada koristi gužvu u 16 metara i loptu špicom zakucava u rašlje. Bilo je tu još nekoliko sjajnih prilika za našu momčad koje su ostale neiskorištene. Domaća momčad imala je dvije situacije koje je sjajno obranio golman Marić. Uz prvi nastup Roginića za našu momčad potrebno je izdvojiti povratak na teren našeg Ivana Kosa, nakon ozljede.

Velika zahvala našim navijačima koji su nas pratili na ovom dalekom gostovanju, našim dečkima i trenuru na trudu. Svoju podršku možete im pružiti već ove srijede kada nam u Grabu dolazi Ostrna, a u nedjelju i Posavec. Utakmica u srijedu počinje u 17:00, a u nedjelju u 16:30. Vidimo se u Grabi!

Foto-galerija: Nedjeljko Babić