Ovih dana prošlo je sedam godina od prvih plesnih koraka koje je naš mještanin Josip Štuban napravio u plesnom klubu Megablast.

Klub koji je u po─Źetku trebao zadovoljiti kvalitetno osmi┼íljavanje slobodnog vremena mladih ubrzo je prerastao te okvire i uklju─Źio se u postizanje vi┼íih estetskih i plesnih ciljeva koji su doveli do nastupa na dr┼żavnim i me─Ĺunarodnim natjecanjima. Vi┼íegodi┼ínjim sudjelovanjem kluba na natjecanjima nisu izostali ni rezultati, pa je tako Megablast trenutno jedan od najtrofejnijih plesnih klubova u Hrvatskoj. Na dr┼żavnim natjecanjima ─Źlanovi kluba osvojili su vi┼íe od 200 odli─Źja, te su stalni sudionici finala. Rezultati su ostvareni u svim plesnim kategorijama, a Megablast je vi┼íestruki prvak Hrvatske u hip-hopu, break danceu, disco danceu, electric boogieu i show danceu, te ─Źetverostruki svjetski prvak i vi┼íestruki viceprvak svijeta u break danceu.

josip3

Na┼í Josip dao je veliki doprinos da taj klub do─Ĺe na tako visoke grane a svaki njegov nastup koji ima, gledamo kao ples jo┼í jednog predstavnika svih Mraclinaca u ovim zahtjevnim plesnim vje┼ítinama.