Ovih dana prošlo je sedam godina od prvih plesnih koraka koje je naš mještanin Josip Štuban napravio u plesnom klubu Megablast.

Klub koji je u početku trebao zadovoljiti kvalitetno osmišljavanje slobodnog vremena mladih ubrzo je prerastao te okvire i uključio se u postizanje viših estetskih i plesnih ciljeva koji su doveli do nastupa na državnim i međunarodnim natjecanjima. Višegodišnjim sudjelovanjem kluba na natjecanjima nisu izostali ni rezultati, pa je tako Megablast trenutno jedan od najtrofejnijih plesnih klubova u Hrvatskoj. Na državnim natjecanjima članovi kluba osvojili su više od 200 odličja, te su stalni sudionici finala. Rezultati su ostvareni u svim plesnim kategorijama, a Megablast je višestruki prvak Hrvatske u hip-hopu, break danceu, disco danceu, electric boogieu i show danceu, te četverostruki svjetski prvak i višestruki viceprvak svijeta u break danceu.

josip3

Naš Josip dao je veliki doprinos da taj klub dođe na tako visoke grane a svaki njegov nastup koji ima, gledamo kao ples još jednog predstavnika svih Mraclinaca u ovim zahtjevnim plesnim vještinama.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.