Foto: Mladen Štuban

NK Mraclin je ove subote u čast prvog predsjednika navijačke skupine GPP i dugogodišnjeg člana kluba održao I. malonogometni turnir “Blaž Galeković Blaško”. Na turniru je sudjelovalo 10 momčadi koje su bile podjeljene u tri skupine. Polufinale su izravno izborile prvoplasirane momčadi, dok su drugoplasirane momčadi razigravale za preostalo mjesto. U prvom susretu PPS Galeković svladao je Gradik, a u drugom Cvjećarnica Anamarija PU Kos pobjedila je CB Vision. Nakon toga u utakmici za 3. mjesto Gradik je svladao CB Vision, a u finalu Cvjećarnica Anamarija PU Kos je svladala PPS Galeković te okrunila sjajnu igru tijekom cijelog turnira.

Prvi topnik turnira bio je mladi Sroler iz CB Visiona koji se istaknuo sjajnim driblinzima i lucidnim rješenjima. Oko izbora prvoga vratara nije bilo dvojbe: Dražić je sjajno gospodario obranom Cvjećarnice, a uz to je postigao tri pogotka (dva rukom i jedan iz kaznenog udarca). Oko izbora najboljeg igrača bilo je dosta dilema jer je na turniru sudjelovao veliki broj vrhunskih malonogometaša. Na kraju je izbor pao na Nikića koji je tijekom turnira postigao četiri pogotka, od toga dva u finalu. Nagrade za najbolje pojedince i momčadi predao je Tomislav Galeković.

Za prvu godinu organizatori su zadovoljni odazivom momčadi, te brojem posjetitelja. Nadamo se još boljoj organizaciji i većem broju ekipa iduće godine. Unaprijed hvala svima!


Fotogalerija: Mladen Štuban

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.