Rijetko se događa da sve nogometne ekipe svoje utakmice za vikend odigraju u Grabi, kao što će to biti u subotu i nedjelju. Sve počinje utakmicom veterana protiv Mladosti iz Obrezine u subotu u 14 sati. Ovo je utakmica jeseni veteranskog prvenstva, a pobjedom bi se naša momčad približila prvom mjestu ljestvice. No, bez obzira na rezultat, nakon utakmice sigurno slijedi dobra zabava uz jelo i piće.

Nakon toga, u 16 i 17.30 sati na teren izlaze naši pioniri, a protivnici će biti dječaci iz Lukavca. Mlađi pioniri ove jeseni imaju odlične rezultate, a novom pobjedom osigurali bi 2. poziciju na ljestvici, te se prvoplasiranom približili na dostižna 3 boda na proljeće. Nedjeljno jutro otvaraju kadeti u 11 sati utakmicom protiv Topa. Očekuje se nastavak pozitivne serije i borba za gornji dom ljestvice.

U 14 sati vikend će zaključiti seniori protiv momčadi Croatie iz Hrastja. Bez obzira na promjenjive rezultate ove jeseni i na kvalitetnog protivnika, očekuje se pozitivan rezultat i dobra utakmica.

Možemo li ovaj tjedan ostvariti 5/5? Vidjet ćemo… pomozite svim našim selekcijama u tome.
Vidimo se u Grabi!

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.