“Isus je rekao: uspravite se, podignite glave i pogledajte u nebesa.
Ne, ovo nisu bile samo riječi utjehe, ohrabrenja i nade, već obećanje da je On uvijek sa nama.

Prije nego što smo se svi i nadali, nebesko kraljevstvo dobilo je novog anđela. Često čujemo da su putevi Gospodnji čudni, nevjerojatni, neshvatljivi, ali s druge strane tako ispravni, najbolji i savršeni.

Padamo, ustajemo, no na kraju svakoga puta stoji svijetlo. Naš život, to je naš put, a naš put vodi do neba. A nebo? To je naš dom…. a svoj dom na nebesima pronašao je i naš Blaško.

Još od malih nogu pamtimo ga kao vedru osobu, punu radosti i veselja, osmijeha od uha do uha, iz dubine duše i srca. Takvog smo ga poznavali svakoga dana. Oduvijek spremnog na šalu, spremnog pomoći drugima, te spremnog staviti tuđe probleme i veselje ispred svojih.
Uvijek je bio isti i nije se mijenjao.

Isticao se svojom marljivošću i radom, ne samo na poslu, nego u svim područjima obiteljskog i društvenog života. Bio je član mnogih udruga u našem Mraclinu, a posebno je volio naš NK Mraclin čije je boje s ponosom nosio diljem „Lijepe naše“.

Blaško, hvala ti za sva dobra djela koja si činio zajedno sa nama, a ponajviše svima nama. Zauvijek ćeš ostati u našim mislima, snovima i srcima. Znamo da ćeš nas promatrati gore sa neba, kao što to i sada činiš, a mi te zaboraviti nećemo nikada, bit ćeš sa nama u svakome trenutku i na svakome koraku.

Zapamtite, uvijek kada Vam je teško, pogledajte prema nebu…. jedan dobar anđeo uvijek će Vam pružiti ruku spasa, ruku nade….”

Od srca, još jednom hvala!!!

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.