U mraclinskim kvartovima pod budnom palicom šefova iz KUD-a Dučec, traju pripreme za veliku fašničku povorku koja će krenuti u subotu 6. veljače u 14 sati.
Start za Turopoljski fašnik u Velikoj Gorici je iz Školske ulice gdje je predviđeno okupljanje i zagrijavanje za sve grupe. Fašnička povorka će nakon predstavljanja žiriju i turopoljskom narodu ispred Bijele ruže produžiti do velikog grijanog šatora u Parku dr. Franje Tuđmana, a potom kreće „razuzdana“ zabava za sve uz velikogoričke bendove.
Navečer se zabavite na koncertu legendarne grupe Psihomodo pop!
Sljedećeg dana, u nedjelju 7. veljače, povedite svoje klince i klinceze na Mali fašnik gdje ćete od 11 sati moći uživati u predstavljanju brojnih vrtićkih i školskih grupa.
Koga neće ni to zadovoljiti, u nedjelju navečer 7. veljače, neka dođe u restoran Za vašu dušu u Okuju gdje ga čeka Bal pod maskama uz Donacordi-Luna band.
Zbog potreba fašnika, svi vi koji koristite gradski prijevoz obratite pozornost na sljedeće promjene u redu vožnje. Autobusne linije 302 (Velika Gorica – Velika Buna), 303 (Velika Gorica – Kozjača) i 304(Velika Gorica – Mraclin) prometovat će od terminala, na Trg kralja Petra Krešimira IV., Sisačkom ulicom i sjevernom obilaznicom, odnosno Avenijom pape Ivana Pavla II., do Ulice Hrvatske bratske zajednice i Kolodvorske ulice, gdje će skretati lijevo u Ulicu Matice hrvatske te Ulicom Slavka Kolara, nastaviti uobičajenom trasom do odredišta.
IMG-20160204-WA0005

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.