Jučer je obilježena proslava 40. godišnjice izgradnje škole u Vukovini. Učiteljice naše Područne škole Mraclin i Vesna Tafra sudjelovale su u pripremanju izložbe kojom su prezentirale našu školu, Mraclin, Veliku Goricu i Zagreb. Vesna Tafra je sudjelovala svojim radovima, koji su se izvanredno uklopili s radovima naših učenika. Roditelji su ih počastili domaćim kolačima, sve redom okusima iz djetinjstva.

U albumu se nalaze i fotografije izložbi još dvije Područne škole OŠ Vukovina – Buševca i Rakitovca te udruge Vukovina u srcu. Svi okupljeni su primijetili kako je škola jako lijepo uređena, a posebice fascinira pristojnost učenika koji je pohađaju, koji su svima izrazili dobrodošlicu i cijelo vrijeme brinuli da se svi u našoj/njihovoj školi osjećaju ugodno.

Školarci su pripremili i priredbu, na kojoj nam se prvi puta predstavio zbor učitelja sa dvije pjesme. Posebno je zadovoljstvo bilo sresti drage nastavnike, danas umirovljenike, od kojih smo svi učili i naučili osnove života te smo im na tome neizmjerno zahvalni. Želimo im dug život i dobro zdravlje te još mnogo ovakvih proslava i druženja.

Čestitke mladom, novom ravnatelju škole te svim učiteljicama i učiteljima koji su nam zahvaljujući njihovom radom sa djecom, poslali poruku, da još uvijek ima nade za ovo društvo, jer odgajaju dobre i poštene ljude.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.