Zajednica ┼íportskih udruga Grada Velike Gorice odr┼żala je u petak 23. prosinca 2022. u dvorani POU Velika Gorica dodjelu nagrada “Sporta┼í godine 2022.”.

Na dodjeli je NK Mraclin preuzeo “Posebnu nagradu Z┼áUGVG”. Nagrada se dodjeljuje klubovima koji su tijekom dugogodi┼ínjeg djelovanja dali izuzetan doprinos unapre─Ĺenju, razvoju, popularizaciji i napretku velikogori─Źkog sporta u cjelini, koji su doprinijeli u odgoju, razvoju i stvaranju mladih sporta┼ía i rekreativaca, koji su dali veliki doprinos u pobolj┼íanju sportske infrastrukture u svojim sredinama te dali doprinos u promid┼żbi velikogori─Źkog sporta na podru─Źju cijele Hrvatske kao i van njenih granica. Ove godine NK Mraclin je obilje┼żio 90 godina od osnivanja, te ovom nagradom zaokru┼żio veliki jubilej.

Isto tako, na┼í dopredsjednik Matija Kos progla┼íen je jednim od djelatnika godine. S obzirom da je zbog bolesti bio sprije─Źen preuzeti nagradu na sve─Źanosti, istu je preuzeo u klupskim prostorijama. Matija je ─Źlan Upravnog odbora kluba od punoljetnosti, a ─Źasnu funkciju dopredsjednika nosi zadnje tri godine. Kroz sve ove godine pokazao je veliku ulogu u funkcioniranju kluba i promicanju njegova zajedni┼ítva, a u posljednje tri godine dodatno je pove─çao usmjerenost kluba prema pobolj┼íanju infrastrukture.

Ovom prilikom NK Mraclin zahvaljuje svim dobrim ljudima koji su sudjelovali u devedesetgodi┼ínjoj povijesti kluba, svim igra─Źima, trenerima, oru┼żarima, roditeljima, ─Źlanovima uprava, sponzorima, sportskim prijateljima, medijima, Mjesnom odboru Mraclin, svim udrugama u Mraclinu, Gradu Velika Gorica, Zajednici ┼íportskih udruga Grada Velike Gorica, Nogometnom savezu Velika Gorica, Zagreba─Źkoj ┼żupaniji, Savezu ┼íportskih udruga i saveza zagreba─Źke ┼żupanije, Nogometnom savezu Zagreba─Źke ┼żupanije, Hrvatskom olimpijskom odboru, te svima ostalima koji su pomagali i koji ─çe pomagati djelovanje NK Mraclin.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web-stranica koristi Akismet za za┼ítitu protiv spama. Saznajte kako se obra─Ĺuju podaci komentara.