Ovog vikenda počinje nogometno prvenstvo 1. ŽNL istok, a ono nam odmah za početak donosi susjedski derbi. U nedjelju s početkom u 17.30 sati u Mraclinu gostuje Buna. Otkako je poznat raspored nove sezone svi jedva čekaju ovu nedjelju i početak utakmice. Mala susjedska podbadanja odavno su počela, a kako će sve završiti i tko će imati više razloga za slavlje vidjet ćemo. Naravno, Mraclin u svakoj utakmici, pogotovo na Grabi jednostavno mora ići na pobjedu.

Juniori će svoj put započeti u utorak s početkom u 17.30 sati, a na Grabi će gostovati Meštrica. Pioniri s prvenstvom kreću idući vikend, a sada treniraju i igraju prijateljske utakmice.

Ova subota je i povijesni dan za naše limače – svoju prvu utakmicu, pod trenerskom palicom Luke Kapovica, odigrat će s početkom u 12.30 h na gostovanju kod HNK Gorice. Već u utorak možete ih vidjeti u Mraclinu, a utakmica počinje u 19 sati.

Ne zaboravite da se u subotu vidimo na malonogometnom turniru firmi koji počinje u 15.30. Prema svemu navedenom pred nama su bogati sportski dani, te vrijeme ugodnog druženja.