Foto: Vlado Vinetić

Predivan dan i savršen završetak tjedna. Može se reći, sada lakše ulazimo u novi radni tjedan. U turopoljskom derbiju pred stotinjak gledatelja Mraclin je bio bolja momčad i pobijedio Dinamo iz Novog Čiča rezultatom 1:0.

U prvom poluvremenu utakmica je bila uglavnom ravnopravna. Gosti su imali jednu dobru priliku koja je završila udarcem pokraj gola, a domaća momčad nekoliko poluprilika. Naši igrači još jednom su pokazali da najbolje igraju u drugom poluvremenu. Zagospodarili su terenom, gosti nisu ni jednom zaprijetili našim vratima, a domaći uz terensku inicijativu imaju i više prigoda.

Foto: Vlado Vinetić

Utakmica je riješena pogotkom A. Domitrovića koji prima loptu u gostujućem šesnaestercu, varkom se oslobađa dvojice igrača, te plasiranim udarcem sa 11 metara pogađa u golmanovu desnu stranu. Uz to, Mraclin je imao još nekoliko izvrsnih prilika za postizanje pogotka, a trebamo naglasiti odlične udarce Petravića i Cvetnića koje je izrsno obranio vratar Budimir.
Zaslužena pobjeda naših nogometaša koje uskoro očekuje zgusnut raspored. U subotu se igra u Brcku, a u utorak na Praznik rada u Buni. Nakon toga slijedi Vukovina doma, te kup utakmica protiv HNK Gorice.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.