Foto https://www.vgdanas.hr

Hrvatska gospodarska komora – Komora Zagreb dodijelila je plakete Zlatna kuna za najbolje poslovne rezultate u 2018. godini, javlja portal VG Danas.

S područja Zagrebačke županije plaketu su primili Klimaoprema iz Samobora – u konkurenciji velikih trgovačkih druÅ”tava, DIR-Drvna industrija Rubinić iz Jastrebarskoga – u konkurenciji srednjih trgovačkih druÅ”tava i Kova iz Velike Gorice – u konkurenciji malih trgovačkih druÅ”tava.

Kriteriji za dodjelu plakete su pokazatelji likvidnosti, zaduženosti, profitabilnosti, povećanje zaposlenosti, poslovni prihodi, snaga poduzeća, materijalna i nematerijalna imovina…

U ime Županije svečanosti dodjele plaketa prisustvovala je zamjenica župana Nadica Žužak.

ā€žNaÅ”i poduzetnici su naÅ”a snaga. Zahvaljujući njihovim rezultatima u mogućnosti smo graditi Å”kole, ceste… i općenito podizati kvalitetu života svih stanovnika županije. I mi, kao regionalna uprava, pokuÅ”avamo naÅ”im poduzetnicima stvoriti prilike kroz javne investicije, koje se nerijetko sufinanciraju europskim sredstvimaā€œ, rekla je zamjenica Žužak, dodavÅ”i da za strateÅ”ke odluke treba i vremena i novca da bi se pokazalo jesu li one prave.

ā€žDanas, gotovo nakon dva desetljeća, pokazalo se da je naÅ”a odluka o razvijanju i opremanju gospodarskih zona bila pun pogodakā€œ, rekla je zamjenica Žužak.

Plakata Zlatna kuna dodijeljena je najboljim poduzetnicama s područja Županije i Grada Zagreba.

Izvor: VG Danas