Foto: Vlado Vinetić

Igralište Stara graba, 20. svibnja 2016.

VNK MRACLIN – VNK MLAKA 4:1

Strijelci za Mraclin: Dandić, Brozinčević, Zgodić i B. Kos
Sastav: Galeković, Dandić, Tandarić, Gotal. Bolarić, Barjaktarević, B. Kos, Brozinčević, Vinetić,
Musić, Zgodić (Robić, K. Kos,Ž ivković, Dugonjić)

Gosti su u samom početku utakmice poveli, ali to je bilo sve što su pokazali u ovom susretu. Domaćini potom kreću punom snagom, te do kraja poluvremena dolaze do vodstva 2-1. U nastavku susreta Mraclinci postižu još dva pogotka i uvjerljivo pobjeđuju goste iz Velike Mlake.

Igralište u Obrezini, 23. svibnja 2016.

VNK OBREZINA – VNK MRACLIN 5:1

Strijelac: Brozinčević
Sastav: Šneler, Robić, Dandić, Tandarić, Gotal, B. Kos, Barjaktarević, Brozinčević, Vinetić, Živković, Musić (Dugonjić, Galeković, Čunčić)

Trebala je ovo biti utakmica sezone za veterane Mraclina, ali rasplet se odvio u sasvim suprotnom smjeru. Izostankom svih napadača nije se moglo očekivati da će Mraclinci biti opasni za domaći gol. Nedostajao je tu i najiskusniji igrač obrane, Bolarić, sa kojim bi ta linija sasvim sigurno bila na višoj razini. Golman Mraclina kod prva dva gola domaćina morao je reagirati mnogo bolje, a treba spomenuti da su Mraclinci pogodili dvije grede – no lopta nije htijela u gol. Ostaje žal za svim onim što se gradilo tijekom sezone osobito ako znamo da bi u slučaju pobjede u ovom susretu veterani Mraclina preuzeli vrh tablice.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.