SedamdestihĀ godina proÅ”log stoljeća DVD Mraclin je imao juniorsku žensku ekipu o kojoj se malo zna. Članice su bile:Ā Ljerka Cvetnić, Vesna Čunčić, Jasnica Čunović (Cvetnić), Mirjana Galeković, Vlatka Kaurić (Đuretić), Ana Kliček (Kotrman), Blaženka Kos (Kovačić), Ljerka Kos, Mira Križanić, Biserka Kos (Vinetić), Vlasta Å unko (Kos), Ksenija Nestorović (Kos).

Pod budnim okom Vladimira Cvetnića Mileka, Drage Cvetnića Franeka i Zlatka Galekovića Å ere sudjelovale su na brojnim natjecanjima unutar tadaÅ”nje općine Velika Gorica – kao i diljem Hrvatske te u Sloveniji – i postizale solidne rezultate. Osim Å”to su marljivo vježbale sudjelovale su i u svim aktivnostima DruÅ”tva, a neke članice zavrÅ”ile su Å kolu za vatrogasne dočasnike (podoficire). Pojedine članice ostale su aktivne u DruÅ”tvu i nakon Å”to se ekipa, uslijed različitih životnih okolnosti, raziÅ”la.

Svojim trudom i zalaganjem doprinijele su promociji vatrogastva u svojoj i Å”iroj zajednici, pa je red da malo otpuÅ”emo praÅ”inu sa tog dijela mraclinske vatrogasne povijesti.