Foto: Vlado Vinetić

Čak 400 djece (od 6 do 12 godina) i mladeži (od 12 do 16 godina) iz svih krajeva Hrvatske natjecali su se danas u Kurilovcu na VI. Kupu Kurilovca i IV. Memorijalu Ivan Veselić.

Za prva tri mjesta osigurani su pehari i medalje, za četvrta mjesta statue, te za sve sudionike zahvalnice, a u kategoriji mladeži i veliki prijelazni pehar za najuspješniju ekipu.

Upravo je prijelazni pehar pripao muškoj ekipi mladeži iz Sunje. -Bili smo najbolja ekipa, osvojili smo sve što smo mogli. Svaki dan od 5 ujutro do 8 treniramo. Trudom i znojem se samo mogu postići rezultati. – rekao je mladi vatrogasac Dominik Babić iz DVD-a Sunja-Greda, Sunja.

U Kurilovec su stigli i natjecatelji iz Mraclina. -Imamo tri ekipe djece: dvije ženske i jednu mušku. Dobri su, malo su jedne cure zeznule, ali to je kratka vježba do 10 sekundi. Male cure su me iznenadile, one su imale dobru vježbu. Još ih je dosta na moru pa su svi miješani. Trenirali su tri dana, ali rezultat nije niti bitan. Glavno je da su se oni okupili, da se druže, igraju i socijaliziraju i da su zadovoljni. – rekao je za Kronike Velike Gorice Vlado Vinetić, voditelj djece ekipe DVD-a Mraclin.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.