Zagrebački električni tramvaj izdaje mjesečne pokaze za rujan koje sufinancira Vlada Republike Hrvatske, a ukoliko ste već kupili pokaz po punoj cijeni povrat sredstava možete zatražiti do kraja ovog mjeseca.

Pokazi su namijenjeni za međumjesni prijevoz učenika srednjih škola čije se sjedište nalazi na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije te kojima je udaljenost od mjesta prebivališta do mjesta škole veća od 5 kilometara, neovisno o tome ulaze li ta dva mjesta u sastav iste ili druge jedinice lokalne samouprave (općine ili grada).

– Uz ovjeren zahtjev za izdavanje pretplatne karte, ukoliko istu još nemaju, učenici koji su prošle godine ostvarivali pravo na subvencionirani prijevoz za ovu školsku godinu ne trebaju priložiti Potvrdu, jer se nalaze na Popisu korisnika. Novi korisnici prijevoza prilažu Potvrdu ovjerenu od strane škole te potpisanu od strane roditelja -poručuju iz ZET-a i dodaju kako se nepotpune Potvrde neće zaprimati.

Oni učenici koji su kupili mjesečne kupone za rujan po punoj cijeni, bit će o povratu sredstava obaviješteni naknadno, no važno je da se povrat sredstava može tražiti samo do kraja rujna i to u ZET-u, Ozaljska 105 (šalteri 3 i 4; ponedjeljkom, srijedom i petkom od 07,30-15,00 sati te utorkom i četvrtkom od 7.30 do 18.00 sati), uz predočenje računa i pretplatne karte.

Izvor: vgdanas.hr

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.