Foto: Vitomir Štuban

Razočarali seniori, bliži se 85. godišnjica kluba

Protekle subote Nogometni klub Mraclin održao je redovnu Izvještajnu skupštinu. Predsjednik kluba Goran Vukašinec nazočne članove izvjestio je o prošlogodišnjem radu uprave kojoj je na čelu i rezultatskim uspjesima ili neuspjesima svih selekcija koje se natječu, a blagajnik Marko Kos o finacijskom stanju u klubu.

Predsjednik Goran Vukašinec (foto: Vitomir Štuban)

Prema izvješćima vidljivo je da je seniorska momčad podbacila. Sva izvješća članstvo je prihvatilo, a u drugom dijelu Skupštine predstavljen je plan rada i financijski plan za tekuću godinu. Prema riječima predsjednika Vukašinca najbitnije je pokušati “reanimirati” seniorsku momčad kojoj prijeti ispadanje. Takav scenarij ne bi bio primjeran jer klub u lipnju slavi 85. godišnjicu postojanja. Tim povodom sprema se Svečana sjednica, u planu je odigrati utakmicu sa jednim renomiranim klubom i taj događaj treba dostojno proslaviti. Na dva igrališta u Grabi posla je na pretek, u planu je završetak bojanja i postavljanje poda i krova tribine na Novoj grabi, te izmjena prozora, vrata kao i krovišta na staroj svlačionici, koje je u derutnom stanju. Neki zahvati će se svakako napraviti uz pomoć Grada Velike Gorice, što je potvrdio dogradonačelnik Stjepan Kos, nekadašnji igrač, a danas član kluba.

Poslije službenog dijela Skupštine nazočni članovi, gosti iz udruga koje djeluju u mjestu, prijateljskih susjednih klubova iz Bune i Turopolja, družili su se na večeri uz turopoljski gulaš kuhara Igora Kovačića i mraclinski Tamburaški sastav Lajbeki.

 

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.