Tekst: Iva Nikles Jerbekova

U okviru inicijative za očuvanje okoliša i unapređenje zelenih površina, u dječjem parku na Črešnjevici, u nedjelju 23. lipnja 2024. u 11 sati, planira se sadnja stabla vrste Acer platanoides (norveški javor). Ovo stablo je velikodušna donacija Lions kluba Agram, koji je svojim djelovanjem i ovom gestom pokazao posvećenost očuvanju prirode i stvaranju boljih uvjeta za život u zajednici.

– Lions klub Agram s ponosom donira ovo stablo Mraclinu i dječjem parku. Vjerujemo da će ovo stablo pružiti hlad i ljepotu budućim generacijama te poslužiti kao simbol naše predanosti zajednici i okolišu – izjavio je novoizabrani predsjednik kluba, naš sumještanin Sven Nikles (Jerbekov).

Ova inicijativa dio je šireg programa Lions kluba Agram koji uključuje niz ekoloških aktivnosti usmjerenih na očuvanje prirode, sadnju stabala, edukaciju građana o važnosti zelenih površina i održivog razvoja. Lions klub Agram već godinama aktivno djeluje u zajednici, podržavajući razne humanitarne i ekološke projekte te pomažući onima kojima je pomoć najpotrebnija. Planirana sadnja stabla samo je jedan od mnogih koraka koje klub poduzima kako bi našu zajednicu učinio ljepšim i ugodnijim mjestom za život. Pozivamo sve sumještane da nam se pridruže u ovoj akciji.

Dojdete!

Facebook komentari