U utorak 25. siječnja u predvečernjim satima po prvi puta ove godine trener Damir Milanović i kondicijski trener Mario Škrablin okupili su igrački kadar na koji se računa za proljeće. Uz četvoricu novopridošlih igrača dvojica igrača su našla druge sredine (Marić i Šikić). Nedostajalo je tek nekoliko igrača zbog izolacije ili ozljeda. Igračima su se uvodno pozdravnim govorom obratili predsjednik Goran Vukašinec i sportski direktor Luka Cvetnić, koji je igračima predstavio svog pomoćnika Dražena Dandića. Zatim je trener Damir Milanović igračima predstavio plan pripremnog razdoblja, a napominejmo da četvrtoligaška karavana starta 5. ožujka. 

– Pet i pol tjedana će nam biti sasvim dovoljno, kroz tjedan tri aktivnosti plus utakmica dok se malo teren ne stabilizira, kasnije pojačavanje po potrebi. Uz nove igrače – Crnolateca, Kaurina, Perkovića i Bartolića – imat ćemo još trojicu-četvoricu na probi. Sada smo zlatna sredina, želimo na proljeće to pomaknuti prema gore. Okrenuli smo se mlađim igračima. Svim momčadima gotovo uvijek fale mlađi igrači, evo mi imamo u kadru njih gotovo desetoricu, kako iz Mraclina tako iz bliže okolice, koje želimo forsirati na proljeće. Svakako da će to uvjetovati i rezultati, ali težimo spojiti mladost i iskustvo. Dogovorili smo dobre protivnike za pripremne utakmice. Turopoljac, Lekenik koji je s nama u ligi, buševski Polet, a za zadnju provjeru – ako ne bude Kup utakmice 27. veljače – bit će sigurno jak protivnik. 

Trener Milanović, pomoćnik za kondiciju Škrablin te igrači izašli su iz tople prostorije u realnost hladne noći, uputili su se pod reflektore Stare grabe na snježni teren započeti ono zbog čega su se okupili. Prema riječima čelnih ljudi, Gorana Vukašinca i Luke Cvetnića, Mraclin ovog proljeća teži što boljim rezultatima zbog atmosfere u klubu; naime, početkom lipnja sprema se velika proslava 90. godišnjice kluba.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.