I ovogodišnjim, XV. danima svetog Vida, „Anđele“ su dale svoj obol, organizirajući „Romansu u bijelom“, događanje koje priređuju već četvrti puta za redom. Ova interesantna zabava ima svoja pravila, koja svi sudionici trebaju ispoštivati. Prvo i osnovno je da dođu obučeni u bijelo, pa se tako, kako doznajemo od „Anđela“, za ovu večer kupovalo novo bijelo ruho. Stolovi  su bili postavljeni, dok su ih gosti sami uređivali i dekorirali, te uživali uz jelo i piće koje su sami donijeli.

Za odličnu glazbu 60-ih i 70-ih godina prošloga stoljeća, pobrinuli su se stari dobri „The Dingosi“, tako da su oni stariji mogli uživati u hitovima svoje mladosti, baš kao što su nekada – s nekoliko desetljeća manje na plećima – na zabavama uživali uz ovaj dobro poznati velikogorički sastav. Mladi pak, koji nisu imali privilegiju odrastati uz Dingose, mogli su doživjeti kako se 70-ih godina prošloga stoljeća zabavljalo, zaljubljivalo, družilo.

Cijela je večer protekla u odličnom raspoloženju, a „Romansa u bijelom“ postala je već tradicionalna zabava koja iz godine u godinu okuplja sve veći broj sudionika. 

„Anđele“ se zahvaljuju svima koji su došli i podržali ih.

 Fotografije: Jelica Šimun, Katica Štuban, Loreta Gerić