“Babysteps”, program poticanja ranog razvoja, nastao je 2010. godine s ciljem educiranja roditelja kako bi kroz ciljanu igru i konkretne vježbice mogli samostalno poticati razvoj svojeg djeteta od najranije dobi.

Autorica je Ivana Štedul, diplomirana fizioterapeutkinja i majka uskoro i petog djeteta, od kojih je dvoje rođeno neurorizično. Spojila je znanja iz neuroanatomije i drugih edukacija kako bi pomogla svojoj djeci. Vijest se brzo proširila i od prvih grupica, koje je vodila u svom dnevnom boravku, do sada je kroz program prošlo već 23.000 beba I 16.000 djece te je ovo sedmi grad po redu u kojem je otvorena ova franšiza.

Program Babysteps je program za djecu 0-3 godine s određenim poteškoćama u razvoju, ali i za djecu urednog motoričkog razvoja na što smo posebno ponosni, a prijave za program su otvorene i traju do ponedjeljka, 9. listopada 2023. Ovim putem želimo pozvati sve mame na besplatno edukativno druženje u utorak, 10. listopada u 10  h, na adresi Kijevska 23 u Gradićima, gdje će bebe uživati u senzornom okruženju, a mame uz kavu saznati odgovore na sva pitanja koja ih muče vezana uz rani razvoj. Broj mjesta na druženju je ograničen, a rezervirati ga možete na babysteps_velika_gorica@senzogym.hr .

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.