Foto: Vitomir Štuban

Žustra i borbena pripremna utakmica u kojoj su u prvom dijelu mreže mirovale. Prilika nije bilo previše, ali valja spomenuti detalje kada je Hajduk lobao gostujućeg vratara, ali promašio vrata, zatim opasan udarac gostujućeg napadača  A. Prljače koji neutralizira Dražić i na kraju greda iz udarca koji je u okvir gola glavom uputio Igor Hajduk.

U drugoj dionici velika rotacija igrača na obje strane jer su treneri Goran Jelavić i Marko Pancirov koristili igrački kadar na raspolaganju. Jedini gol na utakmici pao je u 55. minuti iz akcije u kojoj na desnoj strani Marjanović oduzima loptu Melu te asistira u šesnaesterac gostiju za suigrača Jurića koji s nekih dvanaestak metara nisko i snažno pogađa iza leđa gostujućeg vratara.

MRACLIN. Igralište Stara graba. Gledatelja 30. Sudac: Alen Sučec.
STRIJELAC: 1:0 – Jurić (55).
MRACLIN: Dražić, Marjanović, J. Domitrović, Radoš, B. Dandić, V. Lučić, Klarić, Jurić, Kaurin, Hajduk, Milatović (još su igrali: Pavlović, I. Kos, Debijađi, Vidović, Dadović, J. Cvetnić, Budimir). Trener: Goran Jelavić.
ZELENGAJ 1948: Markulin, Đapić, Kosovac, Melo, Bukvašević, Kuljanac, Šikić, A. Prljača, Vukoja, Klobučar, Mandura (još su igrali: Tokić, Urek, Ebeid, Hezler, E. Prljača, Juranović, Leskovar, Brandt). Trener: Marko Pancirov.

Foto galerija: Vitomir Štuban

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.