MRACLIN. Stara graba. Gledatelja 40. Sudac: Bratković (Velika Gorica).

STRIJELCI: 0:1 – Å tulhofer (2), 0:2 – Maras (5), 1:2 – Hrženjak (78 – 11 m).

MRACLIN: Bermanac, D. Rus, BlaguÅ”ević, J. Domitrović, Radanović, Japec, I. Kos, Cetić, A. Domitrović, Hrženjak, Pastuović (joÅ” su igrali: KoÅ”ković, Kožić, LeÅ”ković, V. Galeković). TRENER: Božo Å eÅ”ina.

JAMNICA: Krpan, Mihalić, Vidak, Tuka, Lolić, Mravunac, Čefko, Živko, Skorin, Å tulhofer, Maras (joÅ” je igrao: Pavek). TRENER: SiniÅ”a Mioković.

Nekompletan Mraclin u sastavu bez zasigurno najjače obrambene karike golmana Dražića poražen je na domaćem travnjaku od gostiju iz Pisarovine.
Početni dio igre domaće momčadi viÅ”e nego loÅ” jer u samo pet minuta igre gosti dolaze do prednosti od dva gola. Pokazalo se u drugom dijelu susreta da su obje momčadi joÅ” daleko od potrebne fizičke spreme Å”to je uz težak teren Stare grabe jasno bilo vidljivo. Iako je igra bila nepovezana sa previÅ”e greÅ”aka Å”anse nisu nedostajale. Početnu nesigurnost na golu zamjenski vratar Bermanac je kasnije otklonio tako da je gostima u nastavku skinuo nekoliko zicera.
Mraclin je do smanjenja rezultata stigao iz jedanaesterca kojeg je sigurno izveo Hrženjak, a da je bilo preciznosti Mraclin je mogao barem do izjednačenja jer na golu gostiju također je stajao zamjenski golman to jest igrač uz kojega su udarci uglavnom zavrÅ”avali van okvira gola.

Tekst i fotografije: Vitomir Å tuban

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaÅ”titu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.