Poštovani mještani, 

KUD „Dučec“ ove godine obilježava 100. obljetnicu kulturno-umjetničkog amaterizma, tako da će ova godina biti cijela posvećena ovom značajnom jubileju. Društvo veliku proslavu priprema u vidovskom tjednu, točnije od 12. do 19. lipnja. Tjedan će biti u potpunosti posvećen obilježavanju obljetnice, od dječjih folklornih susreta, tamburaškog koncerta, promocije dokumentarnog filma i nosača zvuka koji je snimljen ovih dana, do velikog folklornog koncerta na kojem će nastupati sve skupine Društva. U izradi je i nova zastava Društva, koja će biti predstavljena na svečanoj sjednici.

Kako organizacija ovakvog velikog događanja iziskuje i veća financijska sredstva, ovih će vas dana, točnije od 25. travnja do 8 svibnja, posjetiti članovi Društva, sa zamolbom da se Društvu financijski pomogne. Za svaku osobu koja želi pomoći društvu, dati će se izraditi prigodni čavlić sa imenom i prezimenom donatora, koji će se uokviriti i trajno čuvati u Društvu.

Mraclin je podijeljen po kvartovima – od Kurteka do Rodeka – tako da će vas posjetiti sljedeći naši članovi:

1.     Obrež i Črešnovica  – Vesna Tafra i Jelica Šimun

2.     Od Jerbeka do Cirkve – Jasna Čunović

3.     Ulica Ladislava Galekovića  – Lorena Galeković i Jana Kodrnja

4.     Od Cirkve do pruge   – Sandra Crnić i Marica Cvetnić

5.     Nazorova ulica  – Josip Kos i Matija Galeković

6.     Oborovo  – Josipa Hubak

Društvo se nada da ćete se odazvati pozivu, te svojim prilogom pomoći pri organizaciji ove velike obljetnice. Svojim djelovanjem, „Dučec“ godinama s ponosom pronosi ime Mraclina, ne samo u našoj Domovini, već i izvan njenih granica, stoga zaslužuje da se ova obljetnica što dostojnije obilježi na ponos svih mještana.

Hvala vam od srca.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.