Kriminalist Kuzmanović- Nemoguće je da netko dođe u selo ili naselje i izvrši provalu u kuću, a da nitko to ne čuje niti vidi. Ne može se spustiti s neba, doći, provaliti i otići!

Ovog tjedna na širem području Velike Gorice provaljeno je u četiri obiteljske kuće, među kojima je i obiteljska kuća u Mraclinu gdje je ukraden novac i nakit vrijedan 58 tisuća kuna

Iz Policijske postaje Velika Gorica pozvali su građane na samozaštitno ponašanje. – Molim sve građane da sva zapažanja sumnjivih osoba i vozila u njihovom susjedstvu dojave policiji na broj 192 ili dođu osobno. Diskrecija je zajamčena. Nemoguće je da netko dođe u selo ili naselje i izvrši provalu u kuću, a da nitko to ne čuje niti vidi. Ne može se spustiti s neba, doći, provaliti i otići! Nigdje na svijetu policija ne može raditi svoj posao bez suradnje s građanima pa ne možemo niti mi. Bez suradnje s građanima mi smo nemoćni – poručio je Niko Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Ovim putem apeliramo i na mještane Mraclina – sve šetače, bicikliste, prolaznike – koji su se kretali na blagdan Svih Svetih u vremenu između 17 i 18 sati u smjeru kvadrane u Ulici Braće Radić te primijetili nešto neuobičajeno, da se jave u policijsku postaju Velika Gorica.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.