MRACLIN – TOP KERESTINEC 4:1

MRACLIN. SRC Nova graba. Gledatelja 200. Sudac: Jakopic. Pomoćnici: Vuković i Kocek.

STRIJELCI: 1:0 – I. Kos (7 – 11 m), 2:0 – Hrženjak (32), 3:0 – A. Domitrović (53), 4:0 – Šimun (67 – 11 m), 4:1 – Jovanović (72).

MRACLIN: Dražić, Krklješ (od 75. Blagušević), Radanović, J. Domitrović, Debijađi, Šimun (od 68. Pastuović), Japec, A. Domitrović (od 64. Vrban), Prelec, Hrženjak (od 60. Cvetnić), I. Kos (od 68. Lešković). TRENER: Božo Šešina.

TOP KERESTINEC: Kos, Mesić (od 46. Cvitanović), Radoš, Jukić, Kutija, Brglez, Buden, Pipić (od 85. Malenica), Holetić-Kralj (od 50. Novak), Marković (od 77. Stanić), Levanić (od 68. Jovanović). TRENER: Žarko Šetka.

2-IMG_8385-001-[257249]

„Znali smo s kim igramo i da je riječ o dobroj ekipi. Također smo bili svjesni i naše kvalitete i činjenice da nam ova utakmica na neki način mora potvrditi zasluženi bod iz prošle utakmice u Bedenici i da je moramo zaokružiti s tri domaća boda.

Na taj način smo pripremili utakmicu i podigli moral igrača na najviši nivo. Od prve minute se vidjelo da je riječ o jednoj od boljih utakmica nakon nekoliko dugih mjeseci stagniranja. Pristup svih igrača bio je za pohvalu. Na vrijeme smo sve otvorili i zabili golove. Izdvojio bih i pohvalio sve igrače a posebno Preleca i Japeca koji su nosili igru i povlačili glavne poteze, od kojih sam to naravno i očekivao. Povoljan razvoj situacije na terenu mi je omogućio da do kraja utakmice svim igračima pružim priliku za dokazivanje“ – rekao nam je nakon utakmice trener Božo Šešina.

1-IMG_8351-[257248]

Vrhunac današnje utakmice bio je u 29. minuti kada su članovi navijačke skupine GPP zapalili 30 baklja  u čast prerano preminulom Blažu Galekoviću. Blaško je bio jedan od osnivača navijačke skupine GPP koja prethodnih nekoliko godina bodri sve ekipe našeg nogometnog kluba. Uvijek aktivan, i glavni pokretač svih aktivnosti koje su se zbivale u klubu.

bakljada1

Uz baklje puštena je pjesma „Divne godine“ kao zahvala za sve dobro što je učinio klubu, kao i svima onima koji su imali čast dijeliti trenutke s njim.

„Želim ti sve, sve najbolje

Bilo je lijepo biti tu

Kraj tebe i s tobom dijelit snove

Dobri moj anđele

Ostaj mi zbogom ne daj se

I hvala ti za sve divne godine……“

13-IMG_8375 (Small)

Fotografije: Vlado Vinetić

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.