„Poznati i hvaljeni hrvatski književnik, romanopisac, recenzent i naš mještanin Ratko Cvetnić uključit će se u rad mraclinskog portala koji svakodnevno prati. Uz umjetnički rad kojim se bavi, gospodin Cvetnić radi i kao izvršni urednik službenih internetskih stranica Hrvatskog badmintonskog saveza (www.cba.hr) i Zagrebačkog badmintonskog saveza (www.zabad.hr).

Želja mu je da po njegovom mišljenju lijepo dizajniran portal, koji informativno dobro pokriva dnevne događaje, bude savršeniji i u lektorskom i redaktorskom dijelu.

Nakon razmjene mišljenja došli smo do novih ideja i planova koji će utjecati da naša web-stranica bude na još višem nivou. Uz ulogu redaktora, Ratko će novim idejama i sadržajima pokušati oplemeniti teme i dijelove koji su do sada, prema njegovoj procjeni, premalo zastupljeni.

rc01

U sadašnjem radu sudjeluje desetak naših mještana kojima je želja za informacijom i čim boljim prikazom mjesta od velikog značenja. Velika im hvala na tome!

Gospodinu Ratku Cvetniću želimo srdačnu dobrodošlicu u našu redakciju. Sigurni smo da će svojim znanjem i iskustvom pridonijeti tome da mraclin.hr bude na razini najpoznatijih turopoljskih portala i šire!“

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.