Naslovnica Društva Pioniri svladali “Udarnik” u razigravanju

Pioniri svladali “Udarnik” u razigravanju

NK”MRACLIN” – NK”UDARNIK KURILOVEC” (4-2)
STRIJELCI: L. ĐURETIĆ (2), L. KOS (2)

Nakon što su redovnom kolu odigrali neodlučeno u razigravanju za 9. i 10. mjesto na tablici, pioniri Mraclina u subotu 20.veljače zabilježili su uvjerljivu pobjedu.

Iako su na ovoj utakmici nedostajali ponajbolji igrači Dadović i Tandarić, zabilježena je pobjeda. Odlučili su pioniri Mraclina početi utakmicu u zatvorenoj formaciji, što se pokazalo veoma dobro te su u kontra napadima postizali svoje pogotke. Prvi dio utakmice završio je vodstvom (3-0) za Mraclince, a golove u prvom poluvremenu postigli su Đuretić (2) i Kos L.(1). Drugi dio utakmice bolje su započeli igrači Udarnika te su smanjili rezultat na 3:2. Drugim pogotkom na utakmici L. Kos donosi prednost od dva pogotka razlike, što se na kraju pokazalo i konačnim rezultatom ove utakmice.
Odigrali su pioniri Mraclina dobro prvenstvo i uz malo više sportske sreće mogli su završiti i na boljem mjestu na tablici. Kao njihov trener zahvalio bi se svima koji su nastupali a to su redom: D. Posavec, M. Cvetnić, J. Cvetnić, L. Đuretić, A. Dadović, I. Pavlović, V. Galeković, D. Tandarić i L. Kos.
Na kraju potrebno je uputiti zahvalu Mariju Tandariću koji je bio uz nas tijelom cijelog prvenstva.

Ove dvije momčadi odigrati će ove još jednu utakmicu i to u Mraclinu u subotu 27.02.2016. sa početkom u 15.00. sati gdje će se vidjeti tko se bolje snalazi u velikom nogometu. Treba spomenuti da je ovo prijateljski susret.

Tekst-Krunoslav Kos

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.