Nogometni klub Mraclin ima veliku nogometnu tradiciju i jedna je od najmasovnijih udruga u mjestu. Uprava kluba je odlučila napraviti iskorak u radu škole nogometa te je podići na još višu razinu. Želja uprave je da roditelji prepoznaju kvalitetu rada, te da talentiranu djecu što duže zadrže u svojoj sredini. Nadareni dječaci neće imati potrebu svoju priliku za napredak tražiti u klubovima izvan Mraclina: ako netko znatno preraste sredinu klub će biti taj koji će pomoći da taj odlazak bude kvalitetan.Tomislav Škrinjarić službeno je imenovan voditeljem škole nogometa NK Mraclin. Spomenuti stručnjak je profesor kineziologije, više od jednog desetljeća trener u našem klubu, a prije nekolilo godina napisao je Plan i program škole nogometa po kojem naše selekcije treniraju.

Trenutno su u klubu oformljene četiri kategorije mladeži (prstići, početnici, pioniri, juniori), a plan je od ljeta oformiti još jednu kategoriju – kadete. Kao i do sada prstiće i početnike trenirat će Marko Novaković, a novina je što će mu novi trener-suradnik biti naš sumještanin i igrač Antonio Dadović. Pionire će i dalje voditi Tomislav Škrinjarić, a juniore Sonny Boy Dražić. U planu je da se Školi nogometa uskoro priključi i Petar Milatović.

– Vjerujemo da će se rad u školi nogometa još više razvijati, te da će nam se priključiti jos veći broj djece. Osim treninga i utakmica, za djecu će biti organizirano mnogo malih iznenađenja, a prvo veće je odlazak u Tuheljske toplice krajem mjeseca veljače – naglasio je predsjednik Goran Vukašinec.Zainteresirana djeca i roditelji mogu kontaktirati s voditeljem Škole nogometa Tomislavom Škrinjarićem na broj +385 91 755 2410.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.