Proljetne akcije deratizacije na području Grada Velike Gorice provodit će se u razdoblju od: 18. travnja do 22. travnja 2016. godine, u vremenu od 8 do 16 sati.

U planiranom razdoblju obavljat će se deratizacija u javnim građevinama (sportskim, kulturnim, odgojno-obrazovnim, upravnim i drugim), na javnim prometnim i zelenim površinama i obalama vodotoka u naseljima te u gradskoj odvodnji (šahtovi) na području Grada Velike Gorice s pripadajućim naseljima: Črnkovec, Lazina Čička, Poljana Čička, Bapča, Kobilić, Mala Kosnica, Novo Čiče, Petina, Velika Kosnica, Velika Mlaka, Kuče, Staro Čiče, Vukovina, Mičevec, Buševec, Donja Lomnica, Gornja Lomnica, Gradići, Lazi Turopoljski, Lukavec, Mraclin, Ogulinec, Okuje, Petrovina Turopoljska, Rakitovec, Turopolje, Bukovčak, Cerovski Vrh, Cvetković Brdo, Dubranec, Gudci, Gustelnica, Jerebić, Ključić Brdo, Kozjača, Mala Buna, Markuševec Turopoljski, Petravec, Prvonožina, Šiljakovina, Velika Buna i Vukomerić.

Tvrtka EKO STANDARD d.o.o., Zagreb (Grad Zagreb), Šišićeva 4, provodi predmetne usluge temeljem UGOVORA o obavljanju usluga deratizacije na području Grada Velike Gorice, KLASA: 030-08/16-001/56, URBROJ: 238-31-13/02441-16-9, od 31.03.2016., a sukladno Programu mjera i Provedbenom planu preventivne i obvezne preventivne DDD kao posebne mjere na području Grada Velike Gorice za 2016. godinu.

Deratizacija će se provoditi sredstvima koja su dozvoljena i propisno registrirana i dopuštena za primjenu u Republici Hrvatskoj rješenjem Ministarstva zdravlja.

U preventivnoj i obveznoj preventivnoj deratizaciji primjenjivat će se standardne meke s djelatnom tvari antikoagulantom II. generacije (bromadiolon 0,005 %) u formulacijama: rasuta meka na biljnom nosaču, svježa meka i parfinizirana meka ovisno o vrsti prostora u kojem se deratizacija provodi.
Mamci će se izlagati na skrovita i nepristupačna mjesta na način da su nedostupni za ljude i druge neciljane vrste.

Deratizaciju će provoditi osposobljeni i educirani djelatnici. Svaki će izvoditelj prilikom provođenja deratizacije imati plastificiranu identifikacijsku iskaznicu.

U slučaju promjene najavljenog termina, bit ćete pravovremeno pismeno obaviješteni.

Kontakt osoba za tehnička pitanja:
Zrinka Matić, dipl. ing. biol., GSM: 091/ 784-9867

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.