U ponedjeljak 18. siječnja  počinje drugo polugodište školske godine 2020-21. Iz Osnovne škole Vukovina obavještavaju da su sve škole pregledane od strane ovlaštenih statičara te su dobile zelenu oznaku upotrebljivosti. Nastava će se u prvom tjednu održavati prema sljedećem rasporedu:

Matična škola Vukovina: učenici 1., 2., 6. i 8. razreda matične škole u jutarnjoj smjeni, učenici 3., 4., 5. i 7. razreda u popodnevnoj smjeni. Za učenike od 5. do 8. razreda, nastava će se odvijati online u aplikaciji Teams. Nastava će se odvijati u realnom vremenu prema trenutno važećem rasporedu.

Područna škola Mraclin: učenici 1. i 4. razreda u jutarnjoj smjeni, učenici 2. i 3. razreda u popodnevnoj smjeni. 

S obzirom na niz potresa koji su se dogodili u našem kraju, s učenicima i djelatnicima u prvom tjednu nastave proći će se evakuacijske vježbe te se upoznati s različitim faktorima koji su važni u slučaju potresa. Prva vježba održat će se u ponedjeljak 18. siječnja 2021., a druga u srijedu 20. siječnja 2021. Učitelji će učenike obavijestiti da je to samo vježba, no molimo i roditelje da obavijeste djecu o održavanju vježbe. Prilikom vježbe potrebno je provoditi propisane epidemiološke mjere radi zaštite od COVID-19 virusa – poručili su iz OŠ Vukovina. 

Izvor: OŠ Vukovina