Foto: os-vukovina.skole.hr

Loše stanje škole promijenilo planove

Naime, plan je bio ove godine napraviti pola radova i kupiti pola opreme. No, zbog stanja koje su zatekli kad su krenuli s radovima, odlučili su prvo sve radove napraviti, a s opremom ići nagodinu. Od opreme će ove godine kupiti samo jednu peć.

“Preuređujemo i jednu učionu gdje će nam biti produženi boravak. To sve mora biti do jeseni, a kako radovi dobro napreduju, bit će sve gotovo do 20. kolovoza. Do sada smo kupili tri garniture klupa i stolica, dvije za matičnu školu i jednu za školu u Mraclinu. Obnovili smo informatičku učionu i urede defektologa i pedagoga te jednu prostoriju gdje će defektolog moći raditi s djecom s teškoćama u razvoju”, kaže ravnatelj Bedić i dodaje:”Naša čistačica iz Buševca je sjedila za tim klupama dok je išla u školu, stare su oko 25 godina i drago nam je da smo napokon ih obnovili”.

radovi OŠ Vukovina2

Radovi na cijevima, ventilaciji i kuhinji vrijedni su oko 320.000 kuna, a još 30.000 kuna koštat će peć. Sve se financira iz gradskih sredstava, a radove je danas obišao i gradonačelnik Dražen Barišić.

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.