Foto: www.gorica.hr

Vatrogasna mladež iz Mraclina, Kuča, Velike Bune i Ribnice ovoga će vikenda predstavljati naš grad na Državnom natjecanju vatrogasne mladeži koje se održava u Puli.

Prije sutrašnjeg puta gradonačelnik Dražen Barišić ovim društvima dodijelio je 40 radnih odijela koje će natjecateljske ekipe koristiti u svojim nastupima.

– Svi znamo što je vrijednost vatrogastva, ali ono što ističe Veliku Goricu na vatrogasnoj karti je mladost i posebno je zadovoljstvo vidjeti ovako mlade osobe koje predstavlju naš grad kroz vatrogastvo – poručio je mladim vatrogascima gradonačelnik Barišić.

Upravo je broj mladih uključenih u vatrogasna društva u Velikoj Gorici posebnost gradske Vatrogasne zajednice, a dugogodišnji rad s mladima ima i velike rezultate. Kako je prošle godine ekipa DVD-a Mraclin osvojila drugo mjesto na ovome natjecanju i ove godine su očekivanja velika.

– Imamo naznaka s treninga da bi mogli ostvariti dobar rezultat, dvije ekipe konkuriraju za dobar plasman – rekao je zapovjednik Boris Turan koji se zahvalio i voditeljima ekipa koji marljivo rade s mladima.

Tjedan dana nakon vatrogasne mladeži na terene će i starije ekipe, a naš grad predstavljat će DVD-i Ribnica, Turopolje i Staro Čiče.

vat2vat3vat4vat5

 

Izvor: gorica.hr

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.