Foto: Vitomir Å tuban

U predvečerje 29. siječnja službeno su počele pripreme nogometaÅ”a Mraclina za proljetni nastavak prvenstva I. županijske lige istok. Poznato je da Mraclin ima samo jedan motiv u proljetnom dijelu – prestići susjedni, vukovinski Ban Jelačić, koji bježi jedan bod, i plasirati se u rang viÅ”e. U klupskim prostorijama uvodno su se igračima obratili predsjednik kluba Goran VukaÅ”inec koji je jasno igračima iznio već spomenuti cilj i trener Marko Pancirov, koji je zatim igrače poveo na Staru grabu na kojoj je odrađen prvi ovogodiÅ”nji trening.

Službeno nitko nije zatražio ispisnicu, jedino su Josip DolibaÅ”ić i Ladislav Roginić obznanili pauziranje od igranja. NovopridoÅ”li igrači su Matej Skrbin, Hrvoje Kolarić i povratnik u klub, domaći dečko Željko Cvetnić. Zbog jesenske ozljede Mraclin ovog proljeća ne može računati na mladog stopera Željka Babića. Svakako treba spomenuti da veseli povratak jedne od glavnih klupskih karika, oružara Marija Tandarića Bubija, nakon zdravstvenih problema.

Poslije odrađenog treninga uprava je za igrače pripremila roÅ”tilj, a podijeljene su torbe koje je momčad osvojila povodom Lucijskog turnira proÅ”le godine.Ā Kompletne pripreme nogometaÅ”i Mraclina odradit će na Grabi. U planu su ove pripremne utakmice: već u nedjelju na Grabi gostuje mičevečki Klas, 9. veljače protivnici će biti juniori Hrvatskog dragovoljca, 15. veljače buÅ”evski Polet, 19. veljače Lukavec, 23. veljače kup utakmica NSVG kontra Posavca. Ako se prođe slijedi joÅ” jedna kup utakmica, u obratnom slučaju protivnik će se pronaći u hodu. Prvenstvo započinje 8. ožujka kada Mraclin gostuje u Maloj Buni. Inače Mraclin će 8. veljače održati godiÅ”nju SkupÅ”tinu koja je izbornog karaktera.

Foto-galerija: Vitomir Å tuban