Na inicijativu predsjednika Nogometnog kluba Mraclin Gorana VukaÅ”inca i sportskog direktora Luke Cvetnića nakon gotovo dva i pol mjeseca na mraclinskoj Grabi su se okupili nogometaÅ”i, uprava i sponzori.Ā Ugodno druženje uz roÅ”tilj bilo je neformalno, iako nogometne teme nisu izostale.

Uvodno je predsjednik VukaÅ”inec pozdravio nazočne nogometaÅ”e, kolege iz uprave te sponzore Filipa Galekovića (PPS Galeković), Josipa Plodinca (Mlin i pekare) te Danijela Gorenca (Gorenc transporti) kojima su uručeni klupski navijački Å”alovi. Ujedno je kapetan momčadi Ivan Kos prikladne poklone, kao mali znak pažnje, u ime kluba uručio igraču kluba Hrvoju Kolariću; naime ovaj igrač aktivno je licitirao u humanitarnoj akcijiĀ  “Za Palčiće – Petrova”, u kojoj je sudjelovao mraclinski klub, te je otkupio klupski dres i Å”al za 900 kuna koje su otiÅ”le na račun potrebitih. Kapetan ekipe također je uručio i kipić najboljem strijelcu kluba prekinute sezone Bruni Augustiću.

Spomenimo kako je nogometna sezona zbog pandemije korona virusa prekinuta početkom ožujka, nakon samo 16 odigranih kola. Puno energije i sredstava do tada bilo je uloženo u sezonu za koju se vjerovalo da bi mogla biti odskočna za seniorsku momčad. Realna želja svih bila je liga viÅ”e. Svi se nadaju da joÅ” nije gotovo. Čeka se konačna odluka županijske nogometne vlade i puno se priča o tome kako do tada vodeći na tablici susjedni Jelačić iz Vukovine direktno ulazi u Jedinstvenu županijsku dok bi mraclinski nogometaÅ”i kao drugoplasirani taj status mogli izboriti kvalifikacijama koje bi se igrale u kolovozu. Utakmica ili dvije odigrala bi se protiv drugoplasirane momčadi iz 1. ŽNL zapad momčadi PuŔće.Ā 

“Pakleno” i neizvjesno ljeto slijedi za momčad, trenera Marka Pancirova i upravu kluba. Mnogo toga se napravilo u klubu u posljednjih godina i stalno se radi neÅ”to novo, uspjeh u kvalifikacijama, ako ih bude bio bi kruna ove nogometno “čudne” godine.