Pred sam kraj ove školske godine, epidemiološka situacija konačno je dala šansu učiteljicama PŠ Mraclin da ugoste našeg Josipa Kosa kako bi učenicima predstavio svoj priručnik Upoznaj 3D svijet i ispričao što je tako zanimljivo u 3D svijetu kojim se profesionalno bavi.

Radionice u trajanju od 60 minuta, održane se u dva termina – 10. lipnja za 3. i 4. razred, a 17. lipnja za 1. i 2. razred. Osim zanimljivih priča i primjera, djeca su uživo vidjela kako 3D pisač radi.

Priručnik Upoznaj 3D svijet namijenjen je djeci (i roditeljima) osnovnoškolskog uzrasta te ih uvodi u zanimljivi svijet 3D ispisa, 3D oblikovanja i 3D skeniranja.

Da djeca s predavanja ne odu kući praznih ruku, Josip je za svako dijete pripremio  ispisanu 3D figuricu, a Školska knjiga pridružila se poklon paketima za sve naše učenike. Mala knjižnica naše škole postala je bogatija za jedan priručnik koji će biti dostupan djeci i učiteljicama.

Svi znatiželjni svoj primjerak mogu nabaviti putem webshopa Školske knjige OVDJE, i pratiti zanimljivosti iz 3D svijeta na web stranici www.upoznaj3dsvijet.com .

Komentiraj

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.