Foto: Nedjeljko Babić

Nakon iznimnog uspjeha mraclinskih nogometaša i plasmana u Jedinstvenu županijsku ligu, te “nakon (ne)prospavane noći” na Fejsu kluba oglasio se predsjednik Goran Vukašinec.

Mraclin izborio plasman u JŽNL ⚽💙

Mraclin – Pušča 2:0 (Vidović, Milatović)

Što reći nakon (ne)prospavane noći?! Koliko strasti i emocija u nama budi nogomet ⚽

Ovim putem želimo se zahvaliti svima koji su nam pomagali u našem radu, a za koje se nadamo da će u budućnosti to činiti i dalje.

Velika zahvala treneru i igračima koji su odradili  kvalitetne i mukotrpne pripreme, odigrali tešku utakmicu, te nam donijeli toliko željenu pobjedu. Velika hvala svim članovima uprave bez kojih naš klub nebi bio ono što je sada. Što reći za naše navijače, sve znamo 💙 Beskrajno hvala našim nogometnim legendama i prijateljima koji više nisu sa nama, a dali su veliki doprinos u razvoju našega kluba 😇

Naravno, zahvala Gradu Velika Gorica, MO Mraclin, našim sponzorima i sportskim prijateljima na velikoj pomoći, suradnji i potpori. Zahvala Nogometnom središtu Velika Gorica i svim našim klubovima koji su nas podržali, mnogobrojnim sportskim djelatnicima i nogometnim zaljubljenicima.

Hvala svima na pozivima i iskrenim čestitkama!!! Hvala 💙

Ništa ne može proći bez naših medija koji nas besprijekorno prate u svim situacijama 📸

Možemo reći da nam je žao što naši jučerašnji sportski suparnici iz Pušće neće ove sezone igrati sa nama. Zaista su jako dobra momčad s velikim potencijalom, te znamo koliko su radili da bi igrali ovu utakmicu. Želimo im sreću u novoj sezoni, baš kao i našem jučerašnjem domaćinu Rakitju.

Ovo je velika i povijesna pobjeda za naš klub. No, pred nama je sada još puno rada i odricanja kako bi nastavili sa dobrim rezultatima.

Već u srijedu nas čeka polufinale kupa NSVG protiv trećeligaša Kurilovca na domaćem terenu s početkom u 18:00 sati. Početak prvenstva je za vikend u Zdencima, a prva prvenstvena utakmica na domaćem terenu je za desetak dana, u goste nam dolazi Samobor.

Još jednom hvala svima, vidimo se u Grabi!

Foto-galerija: Vitomir Štuban, Nedjeljko Babić, Vlado Vinetić